Organizačný tím Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory a Centra rozvoja znalostí o potravinách n.o. ponúkalo školám zapojiť sa do týždenného projektu Hovorme o jedle. Dostali sme ponuku tém a aktivít, ktoré sme mohli so žiakmi realizovať formou prednášky, zapojiť sa dalo do výtvarnej, literárnej či fotografickej súťaže. Cieľom všetkých aktivít je upozorniť na zdravé stravovacie návyky, dôležitosť pohybu, pitného režimu, zabrániť plytvaniu s potravinami či priblížiť si možnosti kompostovania a likvidácie kuchynského odpadu. Napriek tomu, že to všetko môže vyznieť náročne na pochopenie, deti tieto témy zaujímali a vedeli sa aktívne zapájať.
JB
Organizačný tím Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory a Centra rozvoja znalostí o potravinách n.o. ponúkalo školám zapojiť sa do týždenného projektu Hovorme o jedle. Dostali sme ponuku tém a aktivít, ktoré sme mohli so žiakmi realizovať formou prednášky, zapojiť sa dalo do výtvarnej, literárnej či fotografickej súťaže. Cieľom všetkých aktivít je upozorniť na zdravé stravovacie návyky, dôležitosť pohybu, pitného režimu, zabrániť plytvaniu s potravinami či priblížiť si možnosti kompostovania a likvidácie kuchynského odpadu. Napriek tomu, že to všetko môže vyznieť náročne na pochopenie, deti tieto témy zaujímali a vedeli sa aktívne zapájať.
JB